(placeholder)

(placeholder)

2

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Fra iWeb

til

EverWeb

(placeholder)
(placeholder)

WEBSTEDET

ER UNDER OPBYGNING OG FUNGERER NOK KUN FOR DE INDVIEDE OG VIDEREKOMMENDE!

OG DET ER NOK KUN MIG SELV..!

MEN PRØV BARE... HVIS DU TØR!

BAGGRUND

Ved indledningen til pensionisttilværelsen begyndte jeg så småt en proces med skriverier og funderinger over livet og spørgsmålet om hvad det nu lige var der var sket...! og snart blev det klart, at det var et meget vildt spørgsmål at svare på, og arbejdet med at finde svarene udviklede sig da også til en stadig mere rodet affære og… så noget måtte gøres! Noget med at ordne og systematisere... eller at lade det hele ligge.

  

Det sidste ville jeg have være ked af, for jeg var kommet så langt, at jeg nu var opsat på at nå et resultat... og få skrevet en rimelig buket af fortællinger og reflektioner om livet og menneskene og stederne der hvor jeg har færdedes fra barndomm til alderdom. Noget sådant har knap nok eksisteret fra mine forfædres hånd, og det har jeg savnet! Hvor- og hvordan levede de, alle de, der var her før mig... og hvad tænkte og drømte de om?  

  

Blandt min mors efterladte ting fandt jeg nogle breve både fra hende og hendes søskende og mine bedsteforældre, så lidt har jeg da haft at tygge på, og herunder i særlig grad også et skrift skrevet en af min bedstefars yngre søstre under titlen "Til Mine Børn". Hun beskriver sin barndom og familiens situation omkring moderen, min oldemor Anne Maries død i året 1898 på familiens husmandssted i Funder Nørhede hvor min oldefar Andreas stod allene tilbage med 10 store og små børn.  

  

På samme måde ville jeg også gerne have set og læst noget mere om hvad bare lidt flere andre slægtninge og nærtstående familiemedlemmer ellers har gået og haft gang i, sådan til hverdag og fest medens de var her…  eksempelvis bare lidt om deres helt almindelige daglige rutiner og hændelser, som hvad de spiste, arbejdede med og den slags. Men ak, den slags viden er bare forsvundet i glemsel, så der tilbage kun er fødsels- og dødsdatoer tilbage i kirkebøgerne. Ærgerligt, og deraf opstod så også den første tanke om selv at skrive noget... og som tænkt så gjort... blot var det chokerende at konstatere at skriverierne hele tiden havnede i det rene rod, uden mål og med!

  

Løsningen blev en strategi eller en drejebog, hvorfra er hentet denne indledning, og hovedgrebet til nærværende websteds struktur og emnevalg. Der er søgt skabt en struktur hvor de skiftende fortællinger på udisplineret vis har kunnet hænges på i vilkårlig rækkefølge, men med  en tematisk orden og helhed.

  

Temaerne er sammensat med udgangspunkt i min selvbiografi, mine familier og slægter samt mine passioner og projekter... plus det løse!

...du er lige landet her hvor jeg tumler med de ting der interesserer mig mest, lige fra verdenssituationen og til mig selv...

sådan lidt á la "her er mit liv"!

...  ...