(placeholder)

1 / 6

2 / 6

3 / 6

4 / 6

5 / 6

6 / 6

(placeholder)
(placeholder)

Det gyldne snit!

MENNESKENE

Bevidstheden om egen eksistens!

Indledning


Vores univers blev formentlig dannet i en gigantisk eksplosion for cirka 13,7 milliarder år siden, kaldet Big Bang. Snarere end én enkeltstående begivenhed, var der tale om en energiudladning, der blev ved – og derfor udvider universet sig stadig. Dét er stort set alle astronomer og fysikere i dag enige om. Teorien om Big Bang blev grundlagt i 1920’erne, og er siden blev den mest gængse kosmologi – altså teori om universets oprindelse. Big Bang kaldes stadig den dag i dag en teori – det er nemlig meget vanskeligt at ”bevise” en teori, der forklarer hele universets opståen og funktionsmåde, særligt når man er begrænset i sit udsigtspunkt; vi kan f.eks. ikke umiddelbart gøre observationer af de fænomener, vi mener at have forklaret, fra en anden galakse end vores egen. Forskere har imidlertid siden 1920’erne gjort nye opdagelser og observationer og udviklet yderligere teorier, som understøtter og passer sammen med teorien om Big Bang. Der er dog stadig mange elementer i kosmologien, som er uforklarede eller kun kan forklares delvist, og der er mange spørgsmål, som Big Bang-teorien ikke rummer svarene på.

Først udviklede nogle hominider sig til homoer...  som led i almindelig  praktisk udvikling  og dertil knyttet vidensabsorbering, men antageligt også som resultat af en totalt omvæltende gen-mutation hvor et individ... alle sapiens formor blev født med  


Graecopithecus freybergi

INTRODUKTION

Samvær med- og indsigt i andre mennesker

Primaterne udviklede menneskeheden som straks samlede spiritualiteten og religiøsiteten op som den væsentligste karakteristika for menneskene! Derfor ses der som det første på menneskenes guder... og så på arterne før  vi går videre med arterne (som en fortsættelse af Primaternes arter!)

Dertil kommer efterfølgende om Kulturerne, Kvinderne og Kunsten


Menneskelig evolution   Homo sapiens

Vi kender nu til mere end 20 homininarter, der er en del af vores stamtræ. Mindst halvdelen af ​​disse arter er baseret på fossiler fundet i de sidste 30 år.


Følg udviklingen af ​​mennesker, siden vores afstamning er adskilt fra chimpansernes

som med det "første" multisammensatte intelligens- menneske "Homo Habilis" i front, begyndte at bearbejde og bruge "værktøj".

Fra- og med de første menneskearter Homo Rudolfensis og Habilis, der for omkring 2,6 milioner år siden rejste sig og gik på to ben og brugte værktøj som de selv lavede, afsluttes skabelsesberetningen som et selvstændigt emne om MENNESKENE.