Link til åbningssiden "VELKOMMEN"

Link til gældende tema "TEMAET"

Et synonym! Eller et link til et "EMNE"(placeholder)

1 / 2

2 / 2

(placeholder)
(placeholder)

Billedtekster  (her kollage om "Vejledende præsentation)

SYNONYM

1. Links frem og tilbage mellem temaets emner og deres afsnit

  

Hej!

Lars Jørgens Websted

...er min legeplads hvor jeg knap nok selv kan finde rundt!  Stedet er tænkt som en scrapbog hvor jeg samler og fordeler tekster og billeder fra livet således, at jeg allerede nu og når hukommelsen eventuelt måtte svigte, via besøg på siden kan genopfriske meget af det jeg har oplevet eller har beskæftiget mig med.

  

Med lidt held, og forudsat at jeg bliver nogenlunde færdig stræber jeg efter at kunne efterlade en offlinekopi til mine kendte, og muligvist fremtidige, ukendte efterkommere som et lille hjørne af deres egne slægters danmarkshistorie... hver især!

  

Undervejs vil jeg på siden lige herunder indsætte links som invitation til potentielt interesserede vedrørende forskellige anliggender jeg gerne vil dele med dem.

  

Umiddelbart er webstedet endnu ikke klargjort så besøgende vil kunne finde rundt på egen hånd. Bevægemønstrene er endnu ikke helt udviklet og fast lagt, men meget kan da nok aflures, omend med risiko for at fare vild!

  

Der anvendes såvel tekst- som billedlinks!

  

KONKRET UDDYBNING

TITEL

... Specifikation ...

5. april 2023: Til FaceBook venner

Et tilbageblik over arbejdslivet og et goddag til nu

  

Ved evt. tab af orientering kan man på alle sider/blade klikke på den øverste overskrift "Lars Jørgens Websted". Klik derefter på "Forord" og kom tilbage hertil!

2. eventuelt Links til næste niveau  (her webstedets temaer)