(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

1 / 3

2 / 3

3 / 3

Skitse til bygning af et skraldeønskehus

HUSTEGNEREN

...at få noget til at ligne!

HUSTEGNING ELLER BYGNINGSTEGNING

   Udkast, skitse og arbejdstegning fører til resultatet.


  

På forsiden øverst er vist et udkast til en skraldemaskine.


  

En sådan skraldemaskine er et stykke karnevalsudstyr som hver enkelt danser i en gruppe i et boliviansk karnevalsoptog har i hænderne for at skralde samtidig med at de foretager endeløse ens dansetrin fra tidlig morgen til sen nat.


Skralden har en størrelse som en skotøjsæske og for at kunne skralde er den forsynet med et håndtag der er forbundet til en indvendig skraldeanordning der giver en høj skraldelyd når man under dansen får boksen til dreje rundt om sig selv med håndtaget og dets forlængelse som aksel.


  

På tegningen her på siden er udkastet omsat til en skitse der tilsat lidt måltal og nærmere detaljer også vil kunne gøre det ud for en arbejdstegning, med hvilken de fleste vil kunne bygge sin egen skralde


  

Skralden her ville kunne bruges af alle der enten har- eller bygger de såkaldte Lak'a Utahuse!


  

Detsværre er byggeriet af sådan et skraldehus stadig i restordre, hvorfor det ikke er muligt at vise et færdigt resultat ! Men medens vi venter (måske evigt) på den rette model kan vi så i stedet beundre ovenstående model, der blot repræsenterer et andet byggekoncept... måske gældende for et tømrerfirmas ansatte under deres deltagelse i et lokalt karneval.


  

Andre eksempler som er set kunne være modeller af en rutebil for rutebilschauffører, en ko for mælkeproducenter eller en symaskine for byens syersker etc. etc.

    

På de følgende sider har jeg fundet nogle gamle udkast og skitser frem, og til sidst vises og henvises der til nogle af de færdige resultater... de huse, som det jo altid har handlet om!